Konserttihovin Tuki Konsa ry
Konsan esittely


Konsa ry - 19 vuotta toimintaa klassisen musiikin hyväksi

Imatran Konserttihovin ystävät perustivat keväällä 2000 Konsa ry:n tukemaan Imatran Konserttihovin toimintaa sekä ylläpitämään ja edistämään klassisen musiikin harrastamista ja musiikkitoiminnan kehittymistä Imatralla ja Etelä-Karjalassa.

Konsa ry toteuttaa tavoitteitaan mm. tiedottamalla jäsenistölle konserteista, järjestämällä tapahtumia ja musiikkiretkiä sekä jakamalla musiikkistipendejä.

Liity jäseneksi – alennuksia konserttilipuista

Lämpimästi tervetuloa jäseneksemme! Ota yhteyttä hallituksen jäseniin, kerromme mielellään lisää toiminnastamme. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä sihteeriimme lea.lankinen@pp.inet.fi. Häneltä saat jäsenmaksua varten maksutiedot ja jäsenkortin aikanaan.

Jäsenmaksu on 25 euroa henkilöjäseneltä ja se oikeuttaa Hovilla kahden euron alennukseen lipusta. Yhteisöjäsenmaksu on 100 euroa.AJANKOHTAISTA

Konserttihovin kevätkausi alkaa 20. tammikuuta, jolloin maailmankuulu pianisti Olli Mustonen saapuu taas kerran Konserttihovin estradille. Kevään ohjelmisto on monipuolinen. Helmikuussa Savonlinna-kvartetti tarjoilee konsertissaan klassista ja jazzia. Maaliskuussa esiintyy pianoduo, joka esittää Igor Stravinskin aikanaan kohua herättäneen Kevätuhrin. Konserttia varten lavalle tuodaan toinen Bösendorfer-flyygeli. Huhtikuussa esiintyy kaksi tuttua harpistia konsertissa Kevään tanssi, ja toukokuussa kevätkausi päättyy jo perinteeksi muodostuneeseen Musiikkiopiston konserttiin.

Yhdistyksen tiedottaminen hoidetaan pääasiassa sähköpostitse ja Uutisvuoksen seurapalstalla lehden sunnuntai- tai torstainumerossa.

Jäsenten sähköpostiosoitteita puuttuu edelleen. Jos et ole vielä lähettänyt osoitettasi sihteerille, tee se nyt osoitteella lea.lankinen@pp.inet.fi.


Lämpimästi tervetuloa kevätkauden konsertteihin! Ota ystäväsikin mukaan.


KONSA RY
Hallitus

KONSA ry hallitus ja toimihenkilöt


Ikävalko, Jarmo

Puheenjohtaja

jarmoikavalko@gmail.com

040 7565812

Hirvonen, Esa

Varapuheenjohtaja

0400 954552

Aineslahti Rauni

Hallituksen jäsen

Kekkonen Mirja

Hallituksen jäsen

mirja.kekkonen@pp.inet.fi

040 5127685

Lankinen Lea

Hallituksen jäsen

lea.lankinen@pp.inet.fi

040 8277 532

Reimaa Varpu

Hallituksen jäsen

Hollmérus-Rantala Tuula

Hallituksen varajäsen

Saarelainen Päivi

Hallituksen varajäsenIMATRAN KONSERTTIHOVI


Räisänen, Juha

Hovinisäntä

Heikinkatu 15.C.24
55100 IMATRA

0400 255 107

Räisänen, Oili

Hovinemäntä, Konsan rahastonhoitaja

Heikinkatu 15.C.24
55100 IMATRA

040 755 7005